Odds Australian Open 2020

Äntligen är det dags för årets första Grand Slam. Om du känner dig vilsen kan du lugna ner dig, vi går nämligen igenom alla toppspelares chanser till titeln.

  1. Novak Djokovic – odds 2,20

Överlägsen just nu. Det bevisade han inte minst mot Nadal i ATP Cup. Vann mot Nadal i raka set och vilken så klart befäster hans favoritskap i den här turneringen. Är regerande mästsare efter att, återigen, uklassat Nadal i finalen.

  1. Rafael Nadal – odds 5,50

Är andrahandsfavorit till titeln men har inte sett särskilt bra ut under början av säsongen. Förlorade mot Goffin, spelade jämnt mot De Minaur och förlorade som sagt mot Djokovic. Det är inga starka papper han kommer till Australien med. Men man ska ha i åtanke att han var helt magisk i den här turneringen förra året – fram till finalen då.

  1. Daniil Medvedev – odds 8,50

Har varit den junisen som gjort störst avtryck. Spelar väldigt flackt och har en bra serve, missar aldrig. Det är fina egenskaper att besitta. Han kommer med säkerhet utmana Nadal om finalplatsen på den nedre halvan. Kan han hantera hettan så blir han extremt farlig.

  1. Roger Federer – 11,0

Kommer mest troligt inte ha något med den här titeln att göra. Federer satsar på OS och Wimbledon. Resten har han ingen chans på om inte blixten slår ner.

  1. Stefanos Tsitsipas – 13,0

Kommer garanterat nå kvartsfinal, men där ställs han dessvärre mot Djokovic och då blir det nog stopp. Har en grym attityd och en helt fantastisk teknik. Dålig lottning, tyvärr. Hade haft chans på en finalplats om han varit på den nedre halvan i lottningen.

  1. Nick Kyrgios – 26,0

Han är sjua på oddslistan men är farligare än Thiem på det är underlaget, särskilt i Australien. Har den bästa serven bland 10-spelarna. Bryter sina motståndare för lite för att vara en absolut toppspelare. I och med att han donerar pengar för de som drabbats av bränderna har han blivit mer populär vilket samtidigt gör att han förhoppningsvis skärper sig. Har en förmåga att ploja lite för mycket och risken finns att han kommer ploja bort även denna turnering.

 

De bästa värdespelen inför Australian Open är Medvedev och Kyrgios – båda går att spela hos Bethard. Har du inget konto så öppnar du ett HÄR!

Är du ute efter en oddsbonus till turneringen, spana in vår listan över de bästa spelbolagen HÄR!

Leave a Reply

Login with: 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>