Odds Djurgården – Hammarby

Har vi haft ett viktigare derby än det mellan Djurgården och Hammarby på söndag den 6 oktober? Om Djurgården vinner tar man ett enormt kliv mot SM-guldet, ett kryss gynnar Malmö och om Hammarby vinner blir det här den hetaste guldstriden på 2000-talet.

Vad talar för Djugården?

Först och främst har man Allsvenskans bästa mittback i Danielsson som varit fullständigt outstandig. Det är dock kollektivet Djurgården som ska hyllas. Tolle och Kim har fått ihop en enhet som jobbar stenhårt i 90-minuter – detta trots att lagets två nyckelvärvningar inför säsongen varit totalt osynliga. Erik Berg har varit skadad mer än halva säsongen medan Ajdarevic både varit skadad och underpresterat. Detta gör den här bedriften ännu större.

Vad talar för Hammarby?

Kvaliten, först och främst. Hammarby har, spelare för spelare, en bättre trupp än Djurgården – åtminstone offensivt. Stefan Billborn skulle av allt att döma inte byta ut någon av mittfältare eller anfallare i laget mot en djurgårdare.

Hur slutar matchen?

Klicka här för att läsa fullständigt speltips. Redaktionen tror på en jämn match men att Hammarby har bästa chansen att bärja tre poäng.

Bäst odds på Djurgården – Hammarby?

Bethard har alltid hög återbetalning på Allsvenskan och är det spelbolag vi oftast rekommenderar. Klicka här för att hämta en välkomstbonus på 500 kr!

Leave a Reply

Login with: 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>