Odds Fotbollsgalan 2019

Ibland känns odds runt 1,05-1,20 som trötta spel. Men ibland finns det även spelvärde i den här typen av objekt. Coolbet har släpps odds till fotbollsgalan 2019 och vi har plockat fram ett par räntespel. Det vill säga spel med lågt odds men som mer eller mindre inte kan bomma.

Årets målvakt herr:

De nominerade är Robin Olsen, Johan Dahlin och Karl-Johan Johnsson. Man behöver inte vara överdrivet smart för att förstå att Robin Olsen vinner den här kategorin. Korrekt odds ska ligga någonstans runt 1,01-1,02.

Odds hos Coolbet: 1,08

Årets målvakt dam:

Om det är dålig konkurrens på herrsidan är det inget jämfört med damsida. Gjutna målvakten Hedvig Lindahl kommer få priset utan minsta snack. Korrekt odds är 1,01-1,02.

Odds hos Coolbet: 1,07

Årets back herr 2019

Ja, vem har varit Sveriges bästa back i år? Är det spelare som till vardags är ordinarie i en av Europas största klubbar eller någon spelar i en mittenklubb i Belgien eller någon som varit skadad stora delar av säsongen som till vardags spelar i en klubb i de nedre regionerna i Tyskland? Victor Nilsson Lindelöf är det självklara valet. Korrekt odds runt 1,05-1,10.

Odds hos Coolbet: 1,20

Men vem vinner guldbollen då? Guldbollen som ska gå till Sveriges bästa spelare. Zlatan kan man tycka ska ligga bra till, men han fick inte utmärkelsen förra året och sedan dess har han avstått landslagsspel och åkt ut tidigt i MLS-slutspelet. Halvfiasko med andra ord.

Det står trots det mellan Zlatan och Victor Nilsson Lindelöf, ingen annan kan vinna. Då är det rimligt att anta att VNL får priset. Han har spelat de viktigaste landslagsmatcherna och varit tongivande i sitt klubblag som trots allt är en av de absolut största klubbarna i världen.

VNL fick utmärkelsen förra året med motiveringen ” “Victor Nilsson Lindelöf får guldbollen för sina insatser i landslaget och i klubblaget Manchester United. Han har tagit sig an utmaningar på den allra yppersta nivån, i ett VM-slutspel och i en av världens hårdaste ligor, och tagit utvecklingssteg som gör honom till en försvarsspelare av internationellt snitt.””

Man skulle kunna applicera samma motivering i år igen. Han är Sveriges bästa fotbollsspelare just nu.

Odds hos Coolbet. 3,00.

Lägg dina spel hos Coolbet och hämta en bonus på upp till 1000 kr genom att klicka här!

Leave a Reply

Login with: 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>