Om oss

Oddsia.se startades av en sammansättning oddssättare för att kunna servera allmänheten ordentligt underbyggda speltips och för att öka förståelsen hur spelbolagen tänker när de sätter sina odds. Den som vet mest vinner mest, som Svenska Spel marknadsför sig själv. Den devisen är inte helt tokig när det kommer till spel. Det gäller hela tiden att ha en fördel mot spelbolagen och vem skulle ha större fördel än oddssättarna själva?

Vår ambition är att utbilda hobbyspelare till duktiga oddsare och på vägen ha en jäkla massa skoj. För, man ska komma ihåg att spel i första hand är roligt, och det sekundära blir att tjäna pengar. Men har du kul när du spelar och hela tiden vill bli bättre kommer de vinnande resultaten att komma.

Vi vill ge någon extra

Först och främst vill vi att du hittar dina personliga favoriter bland spelbolagen. Kolla in vår guide bland de bästa spelbolagen där vi redan har gjort jobbet åt dig. De flesta spelbolag ger ut en oddsbonus när du registrerar dig och gör en insättning, men det inte alltid nog. Vi på Oddsia.se har unika kampanjer där du, utöver oddsbonus, även får prylar så som schyssta kalsonger, handdukar, mössor och mycket annat.