100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr - Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 4x bonus, min. odds 1,80

Zlatan Ibrahimovic – “Winners Dare More”.

Högst odds på tennis

Gå till Bethard

Spelbolag med Cash Out

Spelbolag med cash out har blivit mer regel än undantag på den svenska marknaden. Cash out kan användas både innan matchen har startat men framför allt under matchens gång. Om du till exempel ångrar ditt spel eller känner att matchen håller på att glida dig ur händerna kan det vara frestande att köpa ur dig.
När du spelar på ett spelbolag med cash out ska du ha i åtanke att spelbolaget vill att du ska köpa ut dig. När du cashar ut blir det nämligen som att du lägger ett spel till ett odds som är något under spelmarknaden. Det kan dock alltid vara skönt att säkra vinsten.
Många spelbolag med cash out erbjuder också delvis cash out. Du kan alltså välja att köpa ut en del av din insats och på så vis säkra hem en del av vinsten.
Ibland kan du se att summan du kan casha ut innan matchen startar ändras. Det händer när oddset på ditt spel rör sig. Om oddset sänks kan du ibland köpa ut dig med vinst redan innan matchen startat. Det är dock inget vi råder till. Om du spelat till ett odds som sänkts är det nästan alltid ett bra spel.
Ibland går det inte att casha ut spel, trots att spelbolaget säger sig ha cash out funktion. Det kan bero på två saker. Antingen har du spelat på en match eller liga som är så pass liten att spelbolaget inte erbjuder live odds på matchen. Då finns det heller inga odds att jämföra med när matchen börjar och därför går det inte att casha ut. Den andra anledningen är att livemarknaden är tillfälligt låst, kanske för att ett lag fått en utvisning eller ett farligt läge.