100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr - Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 4x bonus, min. odds 1,80

Zlatan Ibrahimovic – “Winners Dare More”.

Högst odds på tennis

Gå till Bethard

Spelbolag med svensk licens

När du spelar på ett spelbolag med svensk licens betyder det att spelbolaget lyder under SGA (Swedish Gambling Authority). Detta gör att spelbolaget måste följa vissa regler som sätter dig som spelare i fokus. Till exempel kan du självutesluta dig genom funktionen ”Spelpaus” vilket betyder att du inte kan spela på något licenserad spelbolag under en angiven tidsperiod. Syftet är att du inte ska kunna spela om du känner att spelande har gått för långt eller att du är i risk för att utveckla ett spelberoende.

Om du spelar hos ett spelbolag med svensk licens kan du vara trygg i att du får dina vinster utbetalda inom det tidsspann som anges vid uttaget. Och du kan även vara säker på att du spelautomater inte är riggade eller att dina oddsspel rättas fel.

Sedan den nya lagstiftningen trädde i kraft får spelbolag med svensk spellicens endast ge ut en bonus vid ett tillfälle. Det betyder att du som spelare inte får ta del av gratisspel eller insättningsbonusar mer än en gång per spelbolag med svensk spellicens.

Den främsta anledningen till att svenska staten införde kräven om spellicens för spelbolag är att alla spelbolagen nu betalar skatt i Sverige. Skattesatsen ligger på 18% och baseras på företagets vinst i Sverige. Men det betyder också att spelbolagen med svensk spellicens också lagligt får marknadsföra sin produkt i Sverige.

Spelbolag med svensk spellicens måste erbjuda spelgränser för dig som spelare. Du måste ange ett tag för hur mycket du kan sätta in och förlora per dag/månad/år.

Erbjuder spelbolag med svensk spellicens bonusar? Ja, nästan alla spelbolag med svensk spellicens ger dig en bonus när du blir kund. Du kan dock välja att inte ta emot bonusar som för det mesta är kopplad till ett omsättningskrav. Däremot rekommenderar vi alltid att du som spelare väljer att ta välkomstbonusen eftersom det ger dig en fördel – åtminstone om du tänkt lägger mer än ett spel.

När du spelar hos ett spelbolag med svensk spellicens kan du försäkra dig om att dina vinster är skattefria. Om du spelar på en sajt som inte har svensk spellicens kan du bli tvungen att betala skatt på dina vinster.

Du måste ha E-legitimation för att kunna spela hos ett spelbolag med svensk spellicens. På så vis kan spelbolaget försäkra sig om att du är personen som du utger dig för att vara.