Speltips Paderborn – Hertha Berlin

15 February, - 15:30

*Ytterligare en ångestmatch i Bundesliga när Paderborn tar emot Hertha Berlin.

*Hertha har ställt om siktet för säsongen och målet är numera att klara kontraktet. Man ligger sex poäng framför Düsseldorf som ligger på kvalplats.

*Hertha har bara gjort 25 mål den här säsongen vilket är näst sämst i Bundesliga, bara Düsseldorf har varit sämre offensivt. Man har dessutom offensiva kortet Marius Wolf borta i den här matchen.

*Paderborn är inte mycket bättre, har gjort 26 mål på 21 matcher. Men har också fått rotera massor i backlinjen på grund av skador och avstängningar. Bortsett från Kilian Luca kan man  ställa bästa möjliga försvarare i den här matchen.

*Har trots allt lyckats hålla relativt tätt senste åtta matcherna i Bundesliga. En del juniormissar i matcherna mot Leverkusen och Wolfsburg. Annars ganska tighta resultat.

*Under 3,0 mål i matchen till oddset 1,74 är ett tungt spel. Det behövs fyra mål för förlust, tre för pengarna tillbaka och två eller färre för vinst. Men tanke på matchens dignitet och lagens oförmåga att göra mål finns det goda möjligheter att det här blir en tight match.